Genie

Maak kennis met het genie!

Het genie zal je door het online trainingsmateriaal van IN-QUAL voor aanbieders van ondernemerschapsonderwijs leiden en je wijzen op de beste bronnen voor ondersteuning van jouw inspanningen voor kwaliteitsverbetering. Na een paar vragen te hebben gesteld over de bronnen die jouw instelling ter beschikking staan, stelt het genie een persoonlijk leertraject op met de beste bronnen voor jouw specifieke behoeften.

Registreer je hier om je persoonlijke aanbevelingen op te slaan en opnieuw te bezoeken of blijf als gast toegang krijgen tot de leermiddelen.

Tijdsinvestering

Information message

Hoeveel tijd kun je investeren in het verbeteren van jouw kwaliteitsmanagementsysteem? Hoeveel tijd heb je om een plan te maken, hoeveel tijd kun je dagelijks investeren en hoelang ben je bereid om door te gaan met zo'n investering?

Personeelszaken

Information message

Ben je van plan om andere medewerkers bij dit kwaliteitsverbeteringsinitiatief te betrekken? Zo ja, hoeveel? En hoe vaak zouden ze kunnen helpen?

Economische investering

Information message

Sta je ervoor open om geld te investeren in een initiatief voor kwaliteitsverbetering of werk je liever met je beschikbare middelen?

Cruciaal

Als je één van de bovenstaande antwoorden zou moeten categoriseren als absoluut niet-onderhandelbaar, welke zou dat dan zijn?